Trufe de ciocolata cu migdale din: smantana pentru frisca, ciocolata alba, ciocolata neagra, unt, miere, esenta de menta, ardei iute, migdale. Ingrediente: 150 ml de smântână pentru frişcă 100 g de ciocolată albă, tocată 100 g de ciocolată neagră, tocată 2 linguri de unt 3 linguri de miere 1 linguriţă esenta de mentă 2 ardei iuţi […]
Trufe de ciocolata cu levantica
PrinteazaTrufe de ciocolata cu levantica din: frisca, ciocolata amaruie, flori de levantica.
- 100 ml frisca
- 400 g ciocolata amaruie
- 1 lingura flori de levantica
Mod de preparare:
Se toarnă frişca într-un vas termorezistent; se adaugă ciocolata ruptă bucăţi şi se topeşte la bain- marie. Se adaugă florile de levănţică şi se amestecă. Se lasă să se răcească şi să se întărească 1 oră.
Se presară cacao pe o farfurie adâncă; se fac biluţe din compoziţia de ciocolată şi se tăvălesc prin cacao. Se aşază cu grijă pe o farfurie şi se dau la frigider cel puţin 1 oră, ca să se întărească bine.
Trufe de ciocolata cu levantica
Pofta buna!
Poate iti place si:
Trufe cu ciocolata si mascarpone
Trufe cu ciocolata si mascarpone din: ciocolata, cacao, mascarpone, coniac, galbenus. Ingrediente: 300 g ciocolată 250 g mascarpone 2 gălbenuşuri 2 linguri cu coniac cacao Mod de preparare: Rupe ciocolata în bucăţi într-un castron pe care îl pui în altul cu apă fierbinte. Amestecă din când în când şi, dacă este cazul, înlocuieşte apa din […]
Trufe de ciocolata cu menta si miere de Gordon Ramsay
Trufe de ciocolata cu menta si miere de Gordon Ramsay din: smantana, frunze de menta, ciocolata neagra, unt, miere, cacao. Ingrediente: 250 ml smantana pentru gatit 250 ml smantana pentru frisca o mana frunze proaspete de menta 500 g ciocolata neagra 130 g unt 130 g miere cacao pudra pentru decor Mod de preparare: […]
Trufe cu cocos
Trufe cu cocos din: smantana, ciocolata, unt, rom sau coniac, nuca de cocos, glazura. Ingrediente: 120 ml smântână lichidă pentru frişca 200 g ciocolată amăruie 30 g unt 2 linguri de rom/coniac/esenţă de rom Pentru decor: 50 g nucă de cocos 1 plic glazură de ciocolată sau 100 ml friscă 100 g ciocolată Mod de preparare: […]