Salata cu sfecla rosie, morcovi si gogosari murati
PrinteazaSalata cu sfecla rosie, morcovi si gogosari murati din: morcovi, sfecla rosie, ceapa, ulei de masline, otet de mere, patrunjel, sare, piper.
- 4 morcovi
- 1 sfecla rosie
- 4 gogosari murati
- 2 cepe
- ulei de masline
- otet de mere
- patrunjel proaspat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbem morcovii decojiţi, în apă cu sare, după care îi tăiem cubuleţe. Coacem sfecla 60 de minute, la foc moderat.
O decojim şi o tocăm cuburi. Spălăm gogoşarii muraţi şi îi tăiem mărunt. Punem toate ingredientele într-un bol, adăugăm ceapa tocată mărunt şi stropim cu ulei de măsline şi oţet de mere.
Presărăm sare şi piper după gust. Ornăm cu frunze de pătrunjel şi păstrăm la rece până în momentul servirii.
Salata cu sfecla rosie, morcovi si gogosari murati
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/salata-sfecla-rosie-morcovi-gogosari-murati html
Foarte buna salata cu sfecla