Friptura de porc in sos alb
PrinteazaFriptura de porc in sos alb din: friptura de porc, spanac, oua, smantana, mozzarella, branza de capra, unt, nucsoara, sare, piper.
- 400 g friptura de porc
- 150 g spanac
- 2 oua
- 300 g smantana
- 100 g mozzarella
- 150 g branza de capra
- 1 lingurita cu unt
- nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Opareste frunzele de spanac in apa cu sare, dar nu mai mult de 2-3 minute, ca să nu se înmoaie prea tare. Lasă frunzele să se scurgă. Separat, bate într-un castron ouăle cu smântână şi un praf de sare, piper şi nucşoară.
Unge o formă termorezistentă cu unt şi aşază alternativ felii de friptură de porc, bastonaşe de brânză şi frunze de spanac. Toarnă amestecul de smântână şi presară cubuleţe de mozzarella. Lasă la cuptor, la foc moderat, 20-25 de minute.
Friptura de porc in sos alb
Pofta buna!
Cea mai buna leguma e carea de porc, fireste!
faina reteta!