Cupe cu crema si sampanie

Printeaza

Cupe cu crema si sampanie din: grapefruit, sampanie, branza de vaci, zahar vanilat, zahar, frisca, menta.

Ingrediente:Cupe_cu_crema_si_sampanie

  • 2 grapefruituri mari roz
  • 100 ml sampanie
  • 600 g branza de vaci
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 50 g zahar
  • 300 ml frisca
  • 8 fire menta

 

Mod de preparare:

Grapefruiturile se decojesc cu un cuţit ascuţit, astfel încât să fie îndepărtate şi pieliţele albe. Se desprind feliile şi se păstrează sucul rezultat. Sucul se amestecă împreună cu şampania şi se lasă să se marineze înăuntru feliile de grapefruit cca 30 min. Se lasă să se scurgă şi se păstrează sucul.

Se amestecă brânza de vaci cu zahăr vanilat şi zahăr tos. Se înglobează frişca bătută. 1/2 din compoziţie se repartizează în 8 pahare şi se dă la frigider. In pahare se aşază 1/2 din cantitatea de felii de grapefruit.

Se acoperă cu restul de cremă, apoi se aşază restul de grapefruit. Se stropeşte cu marinata şi se decorează cu frunze de mentă.

Cupe cu crema si sampanie

Cupe_cu_crema_si_sampanie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.