Omletă cu Lobodă și Brânză Feta – Rețetă pentru Un Mic Dejun Sănătos – este o alegere excelentă pentru un mic dejun sănătos și hrănitor. Loboda, cunoscută pentru bogăția sa în vitamine și minerale, se combină perfect cu brânza feta, adăugând un gust sărat și o textură cremoasă omletei. Această rețetă simplă și rapidă este […]
Reteta zilei: Ciuperci umplute cu pasta de creveti
PrinteazaCiuperci umplute cu pasta de creveti din: ciuperci, unt topit, creveti, ceapa verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper.
Ingrediente:
- 24 ciuperci
- 2 linguri de unt topit
- 250gr creveti decorticati
- ¼ cana de ceapa verde, tocata
- ¼ ceasca coriandru
- 2 felii de bacon, cubulete
- 1 lingura de ardei iute, cuburi
- 1 lingurita de sos de peste
- sare
- Piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Curatati ciupercile si scoateti tulpinile. Puneți ciupercile pe o foaie de copt si ungeti cu unt topit.
Dati la cuptor timp de 12 minute. Intre timp pregatiti umplutura.
Adaugati la blender crevetii , ceapa verde, coriandru, sunca, ardei iute, sos de peste si procesati pana la omogenizare.
Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Umpleti fiecare ciuperca si asezati in tava. Dati la cuptor timp de 8-10 minute. Serviti calde.
Ciuperci umplute cu pasta de creveti
Pofta buna!
Ceai Negru cu Scortisoara – o bautura aromata si reconfortanta care combina gustul intens al ceaiului negru cu dulceața scortisoarei. Aceasta reteta este perfecta pentru a te incalzi in zilele reci de iarna sau pentru a te relaxa dupa o zi lunga. In plus, acest ceai are numeroase beneficii pentru sanatate, datorita proprietatilor antioxidante ale […]