Mazăre cu maioneză de cartofi

Printeaza

Mazăre cu maioneză de cartofi

Ingrediente:Mazare cu maioneza de cartofi

  • 2 cartofi
  • 200 g mazăre (din conservă)
  • 1 lingură bulion
  • câteva fire de mărar
  • sare
  • 100 ml ulei
  • piper

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi de coajă îi pui la fiert în apă cu puţină sare şi când sunt gata îi strecori şi îi pasezi ca pentru piure, apoi îi freci cu 50 ml ulei, sare şi piper după gust.

Când ai obţinut o maioneză o laşi deoparte. Speli mazărea, o căleşti în restul de ulei, adaugi bulionul, amesteci, mai laşi pe foc 10 minute şi când e gata pre­sari mărarul tocat. După ce s-a răcit, scurgi mazărea de ulei, apoi o amesteci cu maioneza de cartofi.

Mazăre cu maioneză de cartofi

Mazare cu maioneza de cartofi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.