Pasta de ficat cu nucsoara din: ficat, ceapa, unt, oua, sare, piper, nucsoara. Ingrediente: 250 g ficat de porc, vită sau pui 2 cepe 100 g unt 4 ouă sare 1/2 linguriţă boabe de piper 2 foi de dafin nucşoară măcinată 1 kg oase de viţel 2 picioare de porc 4-5 gheare de pasăre […]
Pasta de linte rosie cu susan din: linte, rozmarin, ulei, marar, oregano, coriandru, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 200 g linte roşie 2-3 crenguţe de rozmarin 2 linguri ulei de măsline 1 legătură mică de mărar tocat 1/2 linguriţă de coriandru cimbru oregano 1 linguriţă de chimen 1-2 căţei de usturoi zdrobiţi 1-2 fire de ceapă verde tocate […]
Pasta de peste si branza din: ton, crema de branza, ceapa, castraveciori. Ingrediente: o cutie ton în suc propriu 125 g cremă de brânză o ceapă mică castraveciori pentru servit Mod de preparare: Tonul se pune la scurs. Crema de brânză se pune într-un castron. Se adaugă tonul scurs şi ceapa curăţată şi tăiată […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.