Pasta de cod cu avocado din: ficat de cod, zeama de lamaie, avocado, sare, piper, graham, oua, patrunjel.
Ingrediente:
pentru pasta de cod:
2 conserve de ficat de cod afumat
zeama de la 1 lamaie
1/2 fruct de avocado
sare
piper
pentru servit:
8 felii paine integrala sau graham
8 oua
patrunjel proaspat
Mod de preparare:
Scurgi uleiul de la una dintre conserve. Amesteci conţinutul conservelor de ficat de cod, adăugând uleiul de la o singură conservă, zeamă de lămâie, sare şi piper.
Prepari ochiuri româneşti, în apă clocotită cu sare sau oţet ori le prăjeşti.
Cureţi avocado de coajă şi îl tai în felii.
Prăjeşti puţin feliile de pâine şi repartizezi pasta de ficat de cod afumat.
Pe jumătate dintre felii, aşezi câte un ou.
Alături de feliile de pâine, serveşti feliuţe de avocado şi decorezi cu pătrunjel.
Ciuperci umplute cu pasta de legume din: ciuperci, ardei, dovlecel, usturoi, rosie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 ciuperci 1/2 ardei gras 1/2 dovlecel mic 1/2 ceapă mică 1 căţel de usturoi 1 roşie 1 lingură ulei vegetal mix de piper sare Mod de preparare: Indepărtează codiţa de la ciuperci. Tai-o cubuleţe. Scoate pulpa de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.