Ficatei cu ciuperci si kaizer din: ficat de pui, kaizer, ciuperci, ceapa verde, patrunjel verde, mustar, ulei, sare, piper si cimbru. Ingrediente: 1 kg ficat de pui 300 g kaizer feliat 300 g ciuperci 1 legătură ceapă verde 1 legătură pătrunjel verde 2-3 linguri muştar 2 linguri ulei sare piper cimbru Mod de preparare: […]
Foitaj cu ardei şi kaizer
PrinteazaFoitaj cu ardei şi kaizer din: foitaj, kaizer, ardei capia, masline, pasta de rosii, cimbru, ou, sare, pasta de ardei iute.
Ingrediente:
- un pachet de foitaj
- 300 g kaizer
- 4 ardei capia
- 200 g măsline feliate
- două linguri de pastă de roşii
- o linguriţă de cimbru uscat
- un ou
- sare, piper
- pastă de ardei iute
Mod de preparare:
Ardeii capia se coc la cuptor într-o tavă, se curăţă de coajă şi seminţe, se spală şi se taie cubuleţe.
Kaizerul se taie felii subţiri, apoi julien, se prăjeşte într-o tigaie fără ulei, se pune într-o strecurătoare şi se lasă să se răcească.
Se întinde foaia de foitaj, se taie rondele cu o cană şi se ung pe jumătate cu pasta de roşii.
Se aşază deasupra cubuleţe de ardei, felii de măsline şi bucăţi de kaizer.
Se presară cimbru tocat, sare şi piper, se aduce deasupra jumătatea de aluat neunsă şi se împăturesc.
Se presează puţin pe margini, eventual ungându-se cu puţină apă rece ca să stea lipite.
Se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se ung cu ou bătut şi se introduc în cuptor.
Se coc la foc potrivit până cresc şi capătă o culoare aurie, se scot pe un platou şi se servesc.
Foitaj cu ardei şi kaizer
Dovlecei umpluti cu kaizer
Dovlecei umpluti cu kaizer din: dovlecei, kaizer, rosii, ceapa, ardei morcov, boabe de porumb, ulei, cimbru, cascaval, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei 50 g kaizer 2 rosii 1 ceapa 1 ardei 1 morcov 2-3 linguri boabe de porumb fiert 2 linguri ulei 1/2 lingura cimbru uscat 4 felii de cascaval sare piper Mod de […]
Pofta buna!
Interesanta reteta asta de ardei cu kaizer. Merita s-o incerc si eu.