Bors cu carne de vacuta si smantana din: carne de vita, ceapa, morcovi, bulion, orez, sare, bors, oua, smantana, leustean. Ingrediente: 3/4 kg carne de vită de la gât sau de la piept 1 ceapă 2 morcovi 2 linguri cu bulion de roşii 3 linguri cu orez sare 1 l de borş 1 ou 4 […]
Bors de vacuta cu taitei si verdeata
PrinteazaBors de vacuta cu taitei si verdeata din: piept de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, cartofi, taitei, bors, leustean, sare.
Ingrediente:
- 500 g piept de vita
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina de patrunjel
- 1 radacina de pastarnac
- 3 cartofi
- 100 g taitei
- 1 l bors
- 1 legatura leustean
- sare
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţele, spălaţi-o şi puneţi-o la fiert în 4 litri de apă, cu 1 linguriţă sare.
Când începe să fiarbă în clocot, luaţi spuma de câte ori este cazul.
După 50 de minute puneţi în oală legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt, mai puţin cartofii.
Când carnea şi legumele sunt aproape fierte, adăugaţi cartofii curăţaţi şi tăiaţi şi taiteii.
La final, puneţi borşul fiert separat şi verdeaţa tocată mărunt.
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors cu carne de vacuta
Bors cu carne de vacuta din: carne de vita, ceapa, orcov, ardei, rosii, orez, bors, leustean, ou sau smantana, sare. Ingrediente: 3/4 kg carne de vită de la cap sau de la piept o ceapă 1 morcov 1 ardei gras 3 roşii 3 linguri de orez 1 l borş leuştean tocat ou sau smântână sare […]
Bors taranesc de vacuta
O reteta delicioasa de bors taranesc cu: piept de vita, burta de vita, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, telina, ardei capia, rosii, leustean verde, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de vită 1 kg burtă de vită prefiartă 1 ceapă 2 morcovi potriviţi 1 rădăcină de pătrunjel 1 păstârnac 1 ţelină mică 1 ardei […]
Pofta buna!