Tarta cu carne si ananas

Printeaza

Tarta cu carne si ananas din: chifla, ceapa, usturoi, carne tocata mixta, oua, mustar, pesmet, sare, piper, slaninuta, ananas, cascaval, merisoare.

Ingrediente:Tarta_cu_carne_si_ananas

  • 1 chifla veche de-o zi
  • 3 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 800 g carne tocata mixta
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 60 g slaninuta afumata taiata cuburi
  • 6 rondele de ananas (din conserva)
  • 6 felii de cascaval
  • 6 linguri merisoare de la borcan

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200C. Se inmoaie chifla in apa rece. Se curata si se toaca ceapa si usturoiul.

Se stoarce bine pâinea şi se amestecă împreună cu carnea tocată, ceapa şi usturoiul, ouă, muştar şi pesmet.

Se sărează, se piperează şi se dă compoziţia într-o tavă (cca 20 x 30 cm) tapetată cu hârtie de copt şi se nivelează.

Se presară deasupra slăninuţă şi se coace la cuptor cca 25 min. Se aşază deasupra feliile de ananas scurse; se acoperă cu câte o până se topeşte brânza.

Inainte de servire se aşază în adânciturile din rondelele de ananas câte o porţie mică de merişoare scurse de zeamă.

Se taie tarta în 6 bucăţi şi se serveşte eventual cu salată.

Tarta cu carne si ananas

Tarta_cu_carne_si_ananas

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.