Reteta zilei: Varza de bruxelles cu aroma de curry

Printeaza

Varza de bruxelles cu aroma de curry din: varza de bruxelles, cod sarat, ceapa, usturoi, suc de lamaie, ulei de masline, ardei iute, pudra de curry.

Varza_de_bruxelles_cu_aroma_de_curry_07

 

Ingrediente:

  • 1 kg varza de bruxelles
  • 3/4 ceasca cod maruntit, sarat
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 2 lingura de ulei de masline
  • 1 ardei iute
  • 1/2 lingurita pudra de curry

 

Mod de preparare:

Spalati varza cu apa rece , taiati in jumatati . Tocati usturoiul , ardeiul iute si ceapa.

Se incalzeste uleiul la foc mediu si se adauga ceapa si usturoiul.

Reduceti focul la mic si gatiti timp de 3 minute. Adaugati pestele si gatiti pentru inca 3 minute.

Varza_de_bruxelles_cu_aroma_de_curry_04

Adaugati ardei iute, gatiti inca 1 minut, apoi se adauga toate celelalte ingredient si se amesteca bine.

Gatiti timp de 12-15 minute.

Adaugati sucul de lamaie si serviti varza de bruxelles calda.

Varza_de_bruxelles_cu_aroma_de_curry_05

Varza de bruxelles cu aroma de curry

Varza_de_bruxelles_cu_aroma_de_curry_07

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Varza de bruxelles aromata la cuptor

Varza de bruxelles aromata la cuptor

Varza de bruxelles aromata la cuptor din: varza de bruxelles, ulei de masline, otet balsamic, usturoi si sare. Ingrediente: varza de Bruxelles ulei de masline 2 linguri otet balsamic 1 lingurita usturoi, tocat 1 linguriță de sare   Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 280 C. Se spală varza de bruxelles si se tăie felii. […]

 

Varză de Bruxelles cu bacon

Varza de Bruxelles cu bacon

Varza de Bruxelles cu bacon din: bacon, supa de pui, varza de bruxelles si ceapa. Ingrediente: 3 felii de bacon 1-1/2 cesti supa de pui verze de bruxelles 1 ceapa toccata   Mod de preparare: Gatiti baconul la foc mare pana se rumeneste. Scoateți și scurgeti pe prosoape de hartie. Pastrati in tigaie 2 lingurite […]

 

Varza de Bruxelles cu cascaval

Varza de Bruxelles cu cascaval

Varza de Bruxelles cu cascaval din: varza de Bruxelles, unt, cascaval, pesmet, sare. Ingrediente: 800 g varză de Bruxelles 2-3 linguri cu unt 200 g caşcaval 2 linguri cu pesmet sare   Mod de preparare: Curăţaţi verzele de partea veştedă, spălaţi în 2-3 ape, scurgeţi şi fierbeţi în apă care clocoteşte. Adăugaţi 1 lingură cu […]

 

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. ASta e foarte interesanta cu varza de Bruxelles

  2. Maria Antonescu

    Arata foarte bine, e perfecta pentru o garnitura

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.