Ciorbă uşoară de legume

Printeaza

Ciorbă uşoară de legume

Ingrediente:Ciorbă uşoară de legume

  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 3 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 10 păstăi fasole verde
  • 1 dovlecel
  • 150 g fidea
  • sare de lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe, îi speli şi îi fierbi împreună cu ceapa tăiată mărunt în apă cu sare. Cureţi şi tai mărunt ardeii, morcovii îi dai pe râzătoare şi îi adaugi în oala cu cartofi.

Cureţi dovlecelul, îl tai bucăţi şi după 20 de minute îl pui în oala cu ciorbă împreună cu păstăile spălate şi rupte în 2-3 bucăţi.

După ce toate au fiert, pui roşiile date pe râzătoare şi fideaua. Potriveşti gustul de sare şi, la final, acreşti cu sare de lămâie sau cu zeamă fiartă de corcoduşe verzi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.