Peşte cu sos de castraveţi
PrinteazaPeşte cu sos de castraveţi
- 600 g peşte
- 1 castravete
- 1 ceapă roşie mică
- 2 linguri ulei
- 2 linguri vin roşu
- 1 legătură mărar
- 100 ml smântână
- 1 lingură zeamă de lămâie
- sare şi piper
Mod de preparare:
Tai mărunt ceapa, o căleşti cu ulei şi adaugi castravetele curăţat şi tăiat cubuleţe. Sărezi, piperezi, iar după 5 minute stingi cu vin.
Presari şi mărarul tocat mărunt şi înăbuşi totul încă 5 minute la foc mic. Tai bucăţi peştele curăţat, le sărezi, le piperezi şi le stropeşti cu zeamă de lămâie, apoi le adaugi în sosul de castraveţi şi mai ţii mâncarea pe foc 15 minute. Când aduci mancare la masa pui smântână după cum îţi place.
Poftă bună!