Tuslama regala II

Printeaza

Tuslama regala

Ingrediente:Tuslama regala II

  • 1 kg de burtă
  • rasol de viţel fiert
  • 100 ml ţuică
  • 200 ml vin alb
  • piper
  • sare
  • 1 păstârnac
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • usturoi
  • mărar
  • 100 g smântână
  • 100 g iaurt
  • 100 g unt

 

Mod de preparare:

Se fierb burta şi rasolul, timp de 4-5 ore cu apă, sare, piper şi foi de dafin. După ce au fiert, tăiem carnea cubuleţe mari, apoi ungem tava cu unt, în care punem ceapa, morcovul, păstârnacul şi ardeiul, iar deasupra adăugăm carnea tăiatăşi ţuica, după care dăm la cuptor.

Separat, batem smântâna, iaurtul, vinul alb, usturoiul, sarea, piperul, puţin din Secretul Gustului şi mărar verde tocat.

Când este gata la cuptor, scoatem tava, turnăm sosul şi dăm la cuptor pentru 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.