Sarmale cu ciuperci si orez

Printeaza

Sarmale cu ciuperci si orez din: ciuperci, ceapa, morcov, orez, suc de rosii, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, varza murata.

Ingrediente:Sarmale_cu_ciuperci_si_orez

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cana cu orez
  • 1 cana cu suc de rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • varza murata

 

Mod de preparare:

Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Cand a devenit sticloasa, adauaga ciupercile, curatate si tocate marunt.

Trece morcovul pe razatoarea cu ochiuri mici si adaugă-l peste ciuperci. Toarna sucul de rosii si amesteca usor.

Adauga orezul ales si spalat si presara un praf de sare si piper.

Lasa sa mai dea intr-un clocot, doua, iar cand s-a racorit putin, adauga verdeata tocata si infasoara sarmalele.

Pune-le la fiert la cuptor, la foc mic, de preferat in vasul roman, cu putina apa si suc de rosii.

Sarmale cu ciuperci si orez

Sarmale_cu_ciuperci_si_orez

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.