Tocana de vita in frunze de salata din: carne de vita, parf de chili, sare, ulei, ceapa, pasta de tomate, usturoi, sos iute, supa de pui, sos de peste, coriandru, ridichi, frunze de salata.
Ingrediente:
2 ½ kg carne de vita, cuburi
1 lingura praf de chili
1 ½ lingurita sare
1 lingura de ulei
1 ceapa, felii subtiri
1 lingura pasta de tomate
6 catei de usturoi, curatati si zdrobiti
½ ceasca sos iute
½ cana supa de pui
½ lingurita sos de peste
½ ceasca coriandru, tocat
2 ridichi, felii subtiri
Frunze de salata
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 150C. Intr-un castron mare, se combina carnea de vita, praf de chili si sare. Amestecati bine.
Incalziti uleiul, adaugati ceapa si sotati cateva minute. Se adauga pasta de tomate si se gateste 30 de secunde.
Adaugati usturoi si carnea de vita condimentata.
Turnati sosul iute, supa si sos de peste si se aduce la fierbere.
Acoperiti cu un capac si dati la cuptor timp de 3 ore.
Serviti cu ridichi si coriandru in frunze de salata.
Tocana de bame cu carne de vita din: bame, carne viţel, ceapa, morcovi, masline amestecate, bulion, ulei, faina. Ingrediente: 200 g bame 300 g carne de vita o ceapă mare 2 morcovi 200 g măsline 2 linguri bulion 2 linguri ulei o lingură făină Mod de preparare: Se căleşte ceapa în uleiul încins şi, după ce s-a […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Interesanta tocana asta