Ciorba de vita cu telina si mazare din: rasol de vita, telina, ceapa, ardei gras, mazare, suc de rosii, sare, fasole verde, piper, ulei de floarea soarelui, patrunjel.
Ingrediente:
1 rasol alb de vită
1 țelină rădăcină şi frunze1
2 cepe
1 ardei gras
200 g mazăre proaspătă
1 litru suc de roșii
sare
100 g fasole verde păstăi
piper negru și alb măcinat
1 lingurita ulei de floarea-soarelui
1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Se spală bucata de rasol, se taie cubulețe, care apoi se pun să fiarbă în 2 litri de apă.
Separat, se curăță legumele, se spală și se toacă mărunt ca pentru ciorbă.
Se pun în oală împreună cu carnea de vită și se fierb în continuare la aceeași temperatură.
În acest timp, se spală roșiile, se opăresc, se decojesc și se pasează cu blenderul.
Piureul de roșii se adaugă în ciorbă și se mai lasă să clocotească câteva minute.
Se potrivește cu sare și piper și se se servește ornată cu pătrunjel proaspăt.
Ciorba de coada de vita din: coada de vita, usturoi, ceapa, morcov, foi de dafin, oua, smantana, otet, piper, sare, faina si leustean. Ingrediente: 1 kg coadă de vacă 1 căpăţână de usturoi 1 ceapă mare 1 morcov mai mare 3 foi de dafin 5 ouă 5 linguri de smântână 3 linguri oţet piper boabe […]
Ciorba cu coasta de vita din: coaste de vita, morcovi, ceapa, patrunjel, gulie, telina, sare, piper. Ingrediente: 1 kg coaste de vită 2 morcovi 1 ceapă uscată 2 rădăcini de pătrunjel 1 păstâmrnac 1 gulie mică 1 ţelină mică cu frunze sare piper 2 cuburi de vită taitei Mod de preparare: Se pun coastele la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.