Fierbi pastele conform instructiunilor si le clatesti. Kaizerul taiat felioare sau cuburi il calesti impreuna cu ceapa taiata pestisori, usturoiul si ardeiul taiat fasii.
Adaugi spanacul congelat, tinand amestecul pe foc mic cam 10 minute.
Adaugi pastele, cascavalul si mai tii pe foc cam 2-3 minute, amestecand cu grija. Potrivesti de sare si piper.
Cand servesti poti adauga smantana sau cascaval ras.
Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]
Paste cu spanac si dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă […]
Paste picante cu spanac din: spanac, ardei, paste, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 300 g spanac 2 ardei iuţi 500 g paste scurte sare şi piper 4 linguri ulei de măsline 1 lingură cimbru uscat 75 g parmezan întreg Mod de preparare: Se spală spanacul. Ardeiul se taie pe lung şi se îndepărtează seminţele, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.