Gibanica – Placinta cu branza

Printeaza

Gibanica – Placinta cu branza din: foi de placinta, oua, branza de vaci, smantana, unt, faina, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 4 oua
  • 600 g branza de vaci
  • 1 ceasca cu smantana
  • 1/2 pachet de unt
  • 1/2 cana cu faina
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Separi albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma, dupa care adaugi faina in ploaie.

Apoi adaugi galbenusurile, smantana si un praf de sare. Amesteci bine.

Pui in aceasta compozitie si branza sfaramata cu furculita.

Ungi cu putin ulei tava de cuptor, pui o foaie de placinta si o ungi cu 2 linguri cu unt topit.

Acoperi cu umplutura. Mai pui o foaie de placinta si repeti operatiunea pana termini compozitia si foitajul.

Ultima foaie o ungi cu unt, apoi bagi tava in cuptorul incins in prealabil.

Cand este gata, tai placinta si o servesti cat e calda.

Gibanica – Placinta cu branza

Gibanica

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Placinta cu peste si branza

Placinta cu peste si branza din: file de peste, ceapa, ulei, branza, spanac, sare, piper. Ingrediente: 1 foaie aluat foitaj 2 fileuri de peşte 1 ceapă 2 linguri ulei 400 g brânză de vaci 200 g spanac sare piper 1 ou, pentru uns   Mod de preparare: Cureţi ceapa, o toci şi o căleşti în […]

 

Placinta frageda cu branza de vaci

Placinta frageda cu branza de vaci din: zahar, ulei, oua, praf de copt, bicarbonat de sodiu, smantana, faina, branza, gris. Ingrediente: Aluat: 10 linguri zahăr 10 linguri ulei 2 ouă 1 plic zahăr vanilat 1 plic praf de copt 1 praf de sare 1 vârf de cuţit bicarbonat de sodiu 200 g smântână 200 g făină Umplutură: […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/gibanica-placinta-branza html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.