Parfeu de banane

Printeaza

Parfeu de banane

Ingrediente:Parfeu de banane

  • 350 g banane coapte
  • 2 ouă
  • 120 g zahăr
  • 350 g frişca bătută

 

 

Mod de preparare:

Ouăle cu zahărul se bat cu telul (la bain-marie). Cînd s-a răcit, se amestecă cu bananele date prin sită şi cu frişca bătută spumă.

Se pune într-o formă de parfeu şi se dă la frigider aproximativ 10 ore. Se răstoarnă pe un platou si se garniseşte cu frişca bătută spumă, cîteva fructe şi cu zahăr file (beteală de zahăr).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.