Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale din: gaina, bors, morcovi, patrunjel, radacina, ceapa, ardei, dovlecel, rosii, usturoi, sare, piper, patrunjel verde. Descoperiți gustul autentic al tradiției românești cu această rețetă de Ciorbă de Găină. Perfectă pentru iubitorii de mâncăruri tradiționale, această ciorbă combină savoarea naturală a găinii cu acritura specifică a […]
Reteta zilei: Tofu cu spanac
PrinteazaTofu cu spanac din: tofu, iaurt, turmeric, sare, ulei, seminte de chimen, ceapa, pasta de ghimbir, ardei iute, piure de rosii, coriandru, chimen, spanac.
Ingrediente:
- 1 cutie tofu, bucati
- 1 lingura iaurt
- 1 varf de cutit turmeric
- sare
- 2 lingurite ulei
- ½ lingurita seminte de chimen
- ¾ ceasca ceapa, tocata
- 1 lingurita pasta de ghimbir
- 1 ardei iute, tocat
- 1 ceasca piure rosii
- 3 lingurite raf de coriandru
- 1 ½ lingurita praf de chimen
- 2-3 cani spanac
Mod de preparare:
opareste spanacul in apa clocotita, apoi se toaca. adauga tofu cuburi impreuna cu iaurtul, turmeric si sare intr-o cratita si se da la cuptor la 160C pentru 30 de minute.
Incalziti ulei intr-o tigaie si adaugati semințe de chimen.
Adaugati ceapa, pasta de ghimbir, ardei iute si gatiti cateva minute.
Se adauga piure de rosii, praf de coriandru, praf de chimen, turmeric si sare.
Cand sosul se ingroasa adaugati piureul de spanac si tofu. Fierbeti la foc mic timp de cateva minute.
Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.
Tofu cu spanac
Pofta buna!
Ciorbă de Găină cu Borș – Rețetă Cu Valori Nutriționale
Interesanta reteta, dar nu as gusta asa ceva, nici totu-ul nu-mi place, nici spanacul nu-mi place 🙂
Nu prea ma incainta, dar merge
Mie-mi place reteta asta