Reteta zilei: Omleta cu carnati si ciuperci

Printeaza

Omleta cu carnati si ciuperci din: carnati de curcan, ciuperci, ulei de masline, branza feta, oua, smantana, condimente.

 

Ingrediente:

  • 9 carnaciori de curcan
  • 350 gr ciuperci feliate
  • 1-2 lingurite ulei de masline
  • 1/2 – 3/4 ceasca branza feta, maruntita
  • 8 oua, batute
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita condimente

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 190C. taie carnatii si se adauga intr-o tigaie, se prajesc pana se rumenesc bine.

Intr-o alta tigaie adaugati ulei de masline si sotati ciupercile cateva minute.

Intr-un vas termorezistent adaugati ciupercile si carnatii.

Apoi adaugati branza feta.

Amestecati oualele cu smantana si condimente si se toarna peste celelalte ingrediente.

Coaceti 30-40 de minute. Se serveste fierbinte.

Omleta cu carnati si ciuperci

Omleta_cu_carnati_si_ciuperci_07

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Omleta cu carnati si miez de nuca

Omleta cu carnati si miez de nuca din: carnati, oua, usturoi, ceapa, nuca, lapte, boia, rosii, oregano, ulei, sare, piper, muraturi, paine neagra. Ingrediente: 4 cârnaţi 4 ouă doi căţei de usturoi o ceapă 50 g miezuri de nucă 100 ml lapte dulce un vârf de linguriţă de boia dulce două roşii o linguriţă de […]

 

Rulada cu omleta si carnati afumati

Rulada cu omleta si carnati afumati Ingrediente: 6 ouă 200 g caşcaval 1 cârnat afumat 100 g smântână sau unt ulei   Mod de preparare: Faci o papară (omletă) din cele 6 ouă, o pui în tava unsă bine cu ulei, după care o dai la cuptor să se rume­nească puţin. Apoi o scoţi şi […]

 

Omleta cu bacon

Omleta cu bacon din: oua, ceapa, bacon, usturoi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 8 ouă 2 fire ceapă verde 4 felii bacon un căţel usturoi o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Intr-un vas de cuptor se pun uleiul, ceapa şi usturoiul fin tocate. Se dă la cuptor pentru circa 5 minute. Se bat […]

 

Omleta cu spanac

Omleta cu spanac din: pua, spanac, unt, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 100 g spanac 100 g unt 2 fire ceapă verde sare piper   Mod de preparare: In unt topit se pune ceapa tocată mărunt la călit şi se presară cu sare. Se adaugă spanacul tăiat şi se amestecă. Se lasă până scade […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.