Reteta zilei: Supa de miel cu legume si curry

Printeaza

Supa de miel cu legume si curry din: carne de miel, ceapa, telina, morcovi, ulei de masline, frunde de dafin, pudra de curry, supa de pui, supa de legume, sare, piper, broccoli, telina, morcovi, cartofi, rosii, fasole verde, spanac, patrunjel, ardei iute, lapte de cocos.

 

Ingrediente:

  • 500- 750 g de carne de miel, bucati , marinata cu pudra de curry
  • 1 ceapa, tocata
  • 2 tulpini de telina, cuburi
  • 2 morcovi, cuburi
  • ulei de masline
  • 2 frunze de dafin
  • 3 linguri de pudra de curry
  • 3 l de supa de pui
  • 500 ml supa de legume
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 broccoli, buchetele
  • 3 tulpini de telina, bucati
  • 3 morcovi, bucati
  • 2 cartofi, bucati
  • 2 rosii, bucati
  • 350g de fasole verde
  • 200gr spanac
  • patrunjel tocat
  • ardei iute, tocat
  • 200 ml de lapte de cocos

 

Mod de preparare:

Gatiti cubuletele de legumele in ulei de masline cateva minute. Adaugati apoi carnea de miel marinat si gatiti cateva minute.

Adauga pudra de curry si foi de dafin si fierbeti timp de 1 ora, apoi adaugati supa si fierbeti 30-45 de minute.

Se adauga legumele bucatai, mai intai cartofii, morcovii si telina si gatiti 10-15 minute, apoi adaugati fasolea verde, broccoli, spanac si rosii, mai gatiti cateva minute dupa care opriti focul.

Incorporati laptele de cocos, ardei iute si patrunjel, asezonati cu sare si piper, lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

 

Supa de miel cu legume si curry

Supa_de_miel_cu_legume_si_curry_05

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.