Sunatoarea: Beneficii, Contraindicații și Rețete cu Sunatoare – Ghidul Complet. Sunătoarea, cunoscută și sub denumirea științifică de Hypericum perforatum, este o plantă erbacee perenă cu o istorie bogată și complexă, utilizată atât în medicina tradițională cât și în cea contemporană. Originea și Istoric Origine Antică: Sunătoarea este originară din Europa, dar a fost răspândită în […]
Reteta zilei: Carne tocata de vita cu sos de soia si orez
PrinteazaCarne tocata de vita cu sos de soia si orez din: ulei, usturoi, carne de vita, zahar brun, sos de soia, ulei de susan, fulgi de ardei rosu, ghimbir, ceapa verde, seminte de susan, orez fiert.
Ingrediente:
- 1 lingura de ulei
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 kg carne de vita, tocata
- 1/3 ceasca de zahar brun
- ¼ ceasca sos de soia
- 1 lingura ulei de susan
- 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
- 1/4 lingurita de ghimbir
- 2 fire ceapa verde, felii subtiri
- Seminte de susan
- Orez fiert
Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare la foc mediu. Se adauga usturoiul si gatiti timp de 1 minut, amestecand constant.
Adaugati carnea de vita si gatiti pana se rumeneste complet.
Intre timp, amestecati zaharul brun, sosul de soia, ulei de susan, fulgi de ardei rosu si ghimbir impreuna pana se combina.
Scurgeti excesul de grasime de la carne. Adaugati amestecul de zahar brun impreuna cu ceapa verde.
amesteca si se fierbe aproximativ 2-3 minute.
Serviti carnea de vita pe pat de orez si garnisiti cu seminte de susan.
Carne tocata de vita cu sos de soia si orez
Pofta buna!
Macrou Afumat cu Cartofi Dulci Copti
Macrou Afumat cu Cartofi Dulci Copti din: file de macrou, cartofi dulci, ulei de masline, sare, piper, mix de verdeturi proaspete. Această rețetă reprezintă o combinație sublimă între aroma bogată a macrului afumat și dulceața cartofilor dulci copti. Macroul afumat este așezat pe un pat de cartofi dulci coapti și servit cu o salată de […]