Salată de legume fierte cu ciuperci si iaurt
PrinteazaSalată de legume fierte cu ciuperci si iaurt
- 200 g iaurt
- 3 morcovi
- 5 cartofi
- 1 conopidă
- 1 broccoli
- 100 g ciuperci
- 1 legătură usturoi verde
- ulei
- sare
- piper
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Fierbi în apă cu sare morcovii, cartofii, conopida şi broccoli curăţate. Cureţi ciupercile şi le fierbi separat.
Ta marunt usturoiul, îl amesteci cu iaurtul şi puţin ulei. Tai apoi cartofii şi morcovii rondele, desfaci broccoli şi conopida în bucheţele, iar ciupercile le tai felii.
Pui sare şi piper după gust, adugi sosul de iaurt, amesteci bine şi la sfârşit presari mărarul.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- salata de legume fierte