Cornuri cu crema de vanilie din: pachet de aluat foitaj, zahar, lapte, vanilie. Ingrediente: un pachet de aluat foitaj 120 g zahăr pudră 750 ml lapte 6 gălbenusuri o păstaie vanilie Mod de preparare: Aluatul se întinde cât mai subtire pe masa de lucru, apoi se decu-pează fâşii care se înfăşoară pe forme de bete […]
Reteta zilei: Cornuri cu miere, capsuni si frisca
PrinteazaCornuri cu miere, capsuni si frisca din: cornuri, oua, smantana, zahar, scortisoara, esenta de vanilie, unt, sirop de miere, capsuni, frisca
Ingrediente:
- 8 cornuri rotunde
- 5 oua
- 1/4 ceasca smantana
- 2 linguri de zahar
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 2 lingurite esenta de vanilie
- Unt
- Sirop de miere
- Capsuni
- Frisca
Mod de preparare:
Taiati cornurile pe jumatate. Intr-un castron, amestecati impreuna oua, smantana, zahar , scortisoara si vanilie.
Scufundati fiecare jumatate de corn in amestecul de ou. Se incalzeste o tigaie mare la foc mic, apoi se topeste unt.
Adaugati cornurile, si gatiti 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateti din tigaie. Serviti cu sirop de miere, capsuni si frisca.
Cornuri cu miere, capsuni si frisca
Pofta buna!
Cornuri cu glazura de migdale din: zahar, migdale, zahar, oua, mac, smochine, miere, lamaie. Ingrediente: un aluat de foitaj decongelat 125 g stafide macerate în alcool 25 g zahar vanilat 60 g migdale 100 o coaja de portocală confiată 3 oua 300 g mac 120 g smochine 50 g miere o lingură esenţă migdale o […]
Pofta buna!