Friptura de iita cu legume in sos de bere din: carne de vita, ceapa, usturoi, morcovi, ulei, bulion, boabe de mustar, supa, bere, ciuperci, foi de dafin, sare si piper. Ingrediente: 1kg de carne de vita 1 ceapa mare 2 catei de usturoi 3 morcovi 3 linguri ulei 1 lingurita de bulion 1 lingurita boabe […]
Vita cu legume si bere
PrinteazaVita cu legume si bere din: carne de vita, ceapa, faina, concentrat de vita, zahar brun, otet, mustar, bere, margarina, sare, piper.
- 1,5 kg carne de vita
- 5 cepe
- o lingurita faina
- un cub concentrat de vita
- 3 lingurite zahar brun
- 3 lingurite otet
- o lingurita mustar
- 750 ml bere
- 50 g untura sau margarina
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa rondele, iar carnea cuburi. Se pune untura la topit si carnea la rumenit în ea.
După ce şi-a schimbat complet culoarea, se scoate şi se purne ceapa. După ce se înmoaie, se pune din nou carnea, se potriveşte de sare şi piper şi se adaugă făina.
Se lasă 10 secunde şi apoi s se pun muştarul şi cubul de concentrat, zahărul şi oţetul.
Se toarnă berea astfel încât să acopere bucăţile de carne şi s se lasă să fiarbă acoperit timp de 2 ore, la foc mic. Apoi, se lasă ppână a doua zi.
Se aduce la masă fierbinte, cu verdeaţă, după gust, şi cartofi natur.
Vita cu legume si bere
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Antricot de vita cu bere si legume
O reteta delicioasa de antricot de vita cu bere si legume din: antricot de vita, morcovi, ceapa, foi de dafin, cartofi, verdeata, coaja de lamaie, grasime, cimbru, oregano, sare si piper. Ingrediente: 400 g antricot de vită 2-3 morcovi 1 ceapă foi de dafin 2-3 cartofi verdeaţă 250 ml bere coajă de lămâie 25 […]
Reteta zilei: Carne de vita la gratar
Carne de vita la gratar din: carne de vita, sare, piper, chili. Poate iti place si: Friptura de vita marinata la gratar Friptura de vita marinata la gratar din: friptura de vita, sprite, ulei de canola, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata friptura de vita 355 ml sprite 1/4 ceasca ulei de canola 2 […]
Frigarui de vita marinati cu legume
Frigarui de vita marinati cu legume din: muschi de vita, ardei gras, ardei capia, dovlecel, ridichii, rosii cherry, ceapa rosie, ulei, otet balsamic, sos worchershire, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 750 g mușchi vită 2 ardei grași galbeni 2 ardei capia 1 dovlecel 4 ridichii 10 roșii cherry 2 cepe roșii Pentru marinare: 2 linguri ulei […]
Pofta buna!