Reteta zilei: Piept de pui in aluat

Printeaza

Piept de pui in aluat din: piept de pui, ceapa, unt topit, crema de branza, lapte, sare, piper, aluat de patiserie, biscuiti.

 

Ingrediente:

  • 1 kg piept de pui, fiert si tocat
  • 1-2 linguri ceapa, tocata
  • 3 linguri unt topit
  • 150gr crema branza
  • 2 linguri lapte
  • Sare si piper, dupa gust
  • Aluat de patiserie
  • Biscuiti faramitati

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C.

Intr-un castron mare, combinati pui tocat, ceapa, unt topit, crema de branza, lapte si un praf de sare si piper.

amesteca bine. Taiati aluatul in patrate egale.

Se pun cate 1-2 linguri de umplutura in mijlocul aluatului si se strang colturile.

Ungeti cu unt, presarati biscuiti faramitati si coaceti timp de 17-20 de minute.

Lasati sa se odihneasca, apoi serviti.

 

Piept de pui in aluat

Piept_de_pui_in_aluat_07

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Smoothie Antiinflamator cu Spanac, Afine, Banană și Semințe de In

Smoothie Antiinflamator cu Spanac, Afine, Banană și Semințe de In din: spanac, afine, banana, seminte de in, lapte de migdale. Smoothie-ul antiinflamator cu spanac, afine, banană, semințe de in și lapte de migdale reprezintă o adevărată binefacere pentru organism, combinând ingrediente cu proprietăți remarcabile în combaterea inflamației și sprijinind sănătatea generală. Acest smoothie nu doar […]

Păstăi cu Usturoi

Păstăi cu Usturoi din: pastai, usturoi, ulei, sare, piper, suc de lamaie. Când vine vorba de preparate simple, dar pline de savoare, păstăile cu usturoi sunt o alegere excelentă. Această rețetă îmbină textura crocantă a păstăilor cu aroma intensă a usturoiului, oferind un fel de mâncare sățios și delicios, perfect pentru orice masă. Vă invităm […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.