Snitele in crusta de pesmet

Printeaza

Snitele in crusta de pesmet din: carne de porc, carne de vita, carne de pui, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Snitele_in_crusta_de_pesmet

  • 500 g carne (porc, vita sau piept de pui)
  • 4 oua
  • 3 linguri cu faina
  • 150 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Taie carnea in felii cat mai subtiri si bate-le cu ciocanul de snitele (daca vrei sa nu faci dezastru in bucatarie si sa nu franjurezi carnea, pune-o intr-o folie din plastic alimentara).

Bate oualele cu sare si piper si adauga faina. Pune pesmetul intr-o farfurie.

Da fiecare bucatica de carne prin ou cu faina, apoi prin pesmet si prajeste-o pe ambele parti in uleiul incins.

Scoate-le pe un servet de hartie care sa absoarba excesul de ulei si serveste-le cu piure de cartofi.

Snitele in crusta de pesmet

Snitele_in_crusta_de_pesmet

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Şniţele de porc cu legume

Reteta zilei: Snitele de porc in crusta de pesmet

Snitele de porc in crusta de pesmet din: porc, oua, sare, piper, pesmet, faina, ulei. Ingrediente:  4 bucati carne de porc 2 oua sare și piper 6 linguri pesmet 3 linguri de faina ulei pentru prajit Mod de preparare: Bateti snitelele pe ambele parti. Se amestecă făina și pesmetul. Se bat ouale cu condimentele. Dati […]

 

Snitele de soia

Snitele de soia cu ou si pesmet

Snitele de soia cu ou si pesmet din: şniţele de soia deshidratate, condimente de supa, oua, faina, pesmet, ulei pentru prajit. Ingrediente: o pungă şniţele de soia deshidratate o linguriţă condimente de supă 2 ouă făină pesmet ulei pentru prăjit Mod de preparare: Şniţelele deshidratate se pun la fiert cu apă si condiment. Se lasă 20 […]

 

Snitel in pesmet

Snitel in pesmet

Snitel in pesmet din: cotlete de porc, sare, faina, pesmet, ou, lapte, ulei. Ingrediente: 6 cotlete de porc 1/2 linguriţă sare 40 g făină 65 g pesmet 1 ou 4 linguri lapte 3 linguri ulei   Mod de preparare: Se taie grăsimea de pe cotlete, iar feliile de carne se aşază între două foi de hârtie […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.