Bors de legume, delicios si usor de preparat din: ceapa, cartofi, morcov, telina, radacina de patrunjel si de pastarnac, ardei grasi, mazare, dovlecel, fasole, rosiibors, untdelemn, oua, leustean, sare. Ingrediente: 1 ceapă mare 2 cartofi 1 morcov 1 ţelină mică câte 1 rădăcină mică de pătrunjel și de păstârnac 2 ardei grași diferit colorați 1 […]
Legume Al Forno
PrinteazaLegume Al Forno din: oua, unt, faina, smantana, lapte, ulei de floarea soarelui, mozzarella, parmezan, sare, frunze de patrunjel.
- 3 oua
- 50 g unt
- broccoli
- conopida
- 2-3 linguri faina
- 2 linguri smantana pentru gatit
- 150 ml lapte
- 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
- 150 g mozzarella
- parmezan
- sare
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Se spală conopida şi broccoli, se desfac buchetele şi se fierb în apă clocotită cu sare. Se scot în sită să se scurgă.
Separat, se desfac ouăle într-un bol, se bat spumă cu un praf de sare şi cu uleiul de floarea-soarelui.
Se adaugă smântână şi făina cernută. Se subţiază cu lapte fierbinte.
Se tapetează tava cu unt. Se pune mozzarella felii, intercalată cu bucheţelele de conopidă şi broccoli.
Pe deasupra, se toarnă sosul si se dă la cuptor. După ce s-a copt, se serveşte cu parmezan si pătrunjel.
Legume Al Forno
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors de legume, delicios si usor de preparat
Legume asortate in otet
Legume asortate in otet din: gogosari, morcovi, telina, conopida, usturoi, arpagic, otet, sare, zahar, miere de albine, foi de dafin, boabe de ienibahar. Ingredinte: 15 gogosari verzi 30 gogosari rosii 2 radacini mari morcov 2 teline mari 1 conopida potrivita 2 capatini usturoi mari o jumarate kg arpagic Saramura: pentru fiecare kg de otet de […]
Pofta buna!
La ingredient nu se regasesc broccoli si conopida!