Macaroane cu branza cheddar si mozzarella din: macaroane, unt, lapte, ceapa, usturoi, dafin, cimbru, boabe de mustar, cheddar, parmezan, mozzarella, sare, piper. Ingrediente: 4 căni macaroane 5 linguri de unt 4 cesti lapte 1/2 ceapa 4 catei de usturoi 1 frunza de dafin 3 crengute cimbru proaspat 1 lingurita boabe de muștar, zdrobite 2 cesti […]
Macaroane cu telemea de vaca si menta
PrinteazaMacaroane cu telemea de vaca si menta din: paste, telemea de vaca, zahar vanilat, oua, unt, smantana, sare, pesmet alb, frunze de menta.
- 400 g paste
- 200 g telemea de vaca
- un plic zahar vanilat
- 5 oua
- 100 g unt
- 3-4 linguri smantana
- un praf sare
- 1-2 linguri pesmet alb
- frunze de menta
Mod de preparare:
Se fierb pastele. După aceea, se iau de pe foc, se scot din apa în care au fiert si se trec prin jet de apă rece 3 minute.
Se lasă apoi în sită să se scurgă bine. Separat, se rade brânza pe răzătoarea mică.
Pastele fierte se amestecă cu brânza rasă, cu ouăle, smântână, o parte din cantitatea de unt si zahărul vanilat.
Se tapetează tava cu restul de unt si pesmet. Se toarnă compoziţia si se bagă la cuptor.
Macaroanele se servesc cu zahăr, nuci măcinate sau iaurt. Se ornează cu mentă.
Macaroane cu telemea de vaca si menta
Pofta buna!
poate iti place si:
Macaroane cu branza cheddar si mozzarella
Macaroane cu stafide si branza
Macaroane cu stafide si branza din: macaroane, branza, stafide, zahar, unt. Ingrediente: 250 g macaroane 500 g brânză dulce 100 g brânză sărată 2 ouă 4 linguri cu zahar stafide unt Mod de preparare: Fierbeţi macaroanele 15 minute, acoperiţi vasul pentru 30 minute, le spălaţi cu apă rece, scurgeţi-le şi împărţiţi-le în două: o […]
Pofta buna!