Conopidă umplută cu branză si morcovi

Printeaza

Conopidă umplută cu branză si morcovi

Ingrediente:Conopida umpluta cu branza si morcovi

  • 1 conopidă
  • 2 morcovi
  • 250 g brânză de vaci
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri făină
  • 1 linguriţă măghiran
  • 2 linguri unt
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • 3 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Speli conopida, o fierbi în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute, apoi o laşi într-o strecurătoare să se scurgă. Cureţi morcovii şi ceapa, dai morcovii pe răzătoarea cu ochiuri mici, toci ceapa, apoi le amesteci cu brânza de vaci.

Adaugi pesmetul, ouăle şi făina, pui şi usturoiul pisat, potriveşti gustul de sare, piper şi măghiran şi omogenizezi compoziţia. Umpli apoi spaţiile goale dintre bucheţelele de conopidă cu acest amestec, înveleşti toată conopida într-o folie de aluminiu unsă cu unt şi o coci la foc potrivit 60 de minute.

Ii scoţi apoi folia şi o mai ţii încă 10 minute, să se rumenească puţin. Merge foarte bine alături de salată verde sau de roşii cu ceapă şi ardei.

Conopidă umplută cu branză si morcovi

Conopida umpluta cu branza si morcovi

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.