Ciuperci umplute cu urda si ardei gras din: ciuperci, unt, smantana, urda, ceapa, marar, frunze de slata, sare, piper.
Ingrediente:
1 kg ciuperci champignon de dimensiune medie
1 lingura unt
1 lingura smantana
500 g urda sau branza dulce
1 legatura ceapa
1 legatura marar
1 ardei gras rosu si cateva frunze de saata pentru decor
sare
piper alb macinat
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile şi le speli bine, după care le laşi să se scurgă. Ideal este să nu le ţii prea mult sub jetul de apă, ca să nu înmagazineze acest lichid printre lamele.
Le îndepărtezi picioruşele şi căleşti pălărioarele în untul topit, întorcându-le pe ambele părţi, până se înmoaie.
Prima dată le aşezi cu deschiderea în jos, întrucât lasă multă apă.
Mixezi urda cu smântână, până obţii o pastă. Adaugi sare după gust, cefepa tăiată în rondele fine şi mărarul tocat mărunt.
Speli şi cureţi ardeiul şi îl tai în fâşii înguste de 5-6 mm.
Umpli ciupercile cu pasta de brânză şi decorezi coşuleţele cu ardei roşu.
Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon din: ciuperci, oua, smantana, tarhon, sare si piper. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 2 oua 1 lingura smantana 1 lingurita tarhon tocat marunt sare piper Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si […]
Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin Mod de preparare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.