Carne de pasare cu pilaf din: copan, orez, ulei, patrunjel, sare. Ingrediente Carne de pasare cu pilaf: 1 copan 1 ceasca de orez 2 linguri cu ulei patrunjel tocat sare Mod de preparare Carne de pasare cu pilaf: Se tine carnea in apa cu sare 10-15 minute. Se arunca apa, se spala carnea si se […]
Rulada din carne de pasare cu fistic
PrinteazaRulada din carne de pasare cu fistic din: piept de pasare, sunca feliata, carne de pasare, fistic, sare, piper, coriandru, ulei.
- 1 piept dezosat pasare
- 10 g sunca feliata
- 250 g carne tocata de pasare
- 50 g fistic prajit si descojit
- sare
- piper
- coriandru
- 1 lingura ulei
Mod de preparare:
Tai pieptul de pasăre pe jumătate, dar nu până la capăt. Amesteci carnea tocată cu boabele de fistic, coriandru, sare şi piper.
Peste pieptul de pasăre aşezi o folie alimentară de plastic şi baţi uşor, pe deasupra, cu ciocănelul de bătut carnea.
Apoi sărezi carnea, aşezi peste ea un strat de felii de şuncă şi, pe deasupra, amestecul de carne tocată cu fistic.
Rulezi uşor, închizi bine la capete . şi fie strângi cu o sfoară, fie înfigi cu scobitori din loc în loc.
Incingi cuptorul şi laşi la foc mediu, într-un vas uns cu puţin ulei, aproximativ 45 de minute sau până se rumeneşte.
Aştepţi să se răcorească, apoi o poţi felia şi servi.
Rulada din carne de pasare cu fistic
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulade de carne umplute
Rulade de carne umplute din: carne de manzat, ficat de vita, ficat de pasare, galbenus de ou, verdeata, suc de rosii, morcov, sare. Ingrediente: 150 g carne de manzat 2 linguri ficat de vita sau de pasare fiert sau tocat 1 galbenus verdeata 2 linguri suc de rosii 5-6 felii morcov fiert sare Mod […]
Pofta buna!