Fleica de porc cu ardei gras din:fleica, morcovi, ardei gras, ceapa, piper boabe, usturoi, vin si sare. Ingrediente: 1 kg fleica 4-5 morcovi 1 ardei gras 3-4 cepe potrivite 1 lingura cu piper boabe 4-5 catei de usturoi 1 cana cu vin alb sare Mod de preparare: Fasonează fleica, să fie ca un dreptunghi. […]
Frigarui de porc cu ardei gras si pesto de menta din: ceafă de porc, ulei de masline, ceapa, parmezan, menta, usutroi, lamaie, ardei gras roşu, sare, piper alb macinat. Ingrediente: 500 g ceafă de porc 2-3 linguri ulei de masline 1 ceapă mare 50 g parmezan 1 legătură mentă 2 căţei de usturoi 1 lămâie 1 ardei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.