Supa de zarzavat cu orez din: mrocovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, telina, praz, conopida, usturoi, orez brun, ulei, patrunjel, boia de ardei dulce, sare, piper.
Ingrediente:
2 morcovi
2 radacini patrunjel
2 radacini pastarnac
1 telina mica
1 fir praz
1 conopida mica
2 catei de usturoi
100 g orez brun
20 ml ulei
1 legatura patrunjel
1 lingurita rasa boia de ardei dulce
sare
piper
Mod de preparare:
Curăţaţi zarzavatul, spălaţi-l şi tocaţi-l mărunt. Incingeţi într-o oală uleiul şi căliţi 5-6 minute morcovul, ţelina şi usturoiul tocat mărunt. Adăugaţi 2 litri de apă. Puneti legumele rămase şi lăsaţi să fiarbă la foc mic.
După 20 de minute puneti orezul, boiaua şi potriviţi de sare şi piper.
Lăsaţi să mai fiarbă încă 20 de minute, apoi la final puneti pătrunjelul tocat mărunt.
Supa de morcovi cu zarzavat din: morcovi, zarzavat, orez, unt, sare, verdeata. Ingrediente: 2 morcovi 500 ml supă de zarzavat 1 lingură cu orez 1 linguriţă cu unt sare verdeaţă tocată Mod de preparare: Spălaţi morcovii, curăţaţi-i, spălaţi-i din nou şi treceţi-i pe răzătoarea mare. Turnaţi-i în supa de zarzavat care fierbe, lăsaţi focul […]
Supa de zarzavat amestecat din: morcovi, patrunjel, ceapa, pastarnac, telina, cartofi, fasole, mazare, untdelemn, sare. Ingrediente: 2 morcovi 2 pătrunjei 2 cepe un păstârnac o ţelină 2 cartofi fasole şi mazăre verde 2 linguri untdelemn sare Mod de preparare: Legumele, curăţate, spălate şi tăiate în bucăţi, se fierb bine în apă rece cu sare. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
In orice supa poti sa pui orez