Porc in lapte

Printeaza

Porc in lapte din: carne de porc, ceapa, morcov, telina, lapte, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Porc_in_lapte

  • 1,5 kg carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 1 lapte
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spala carnea, condimenteaz-o cu sare si piper si rumeneste-o putin in ulei. Toarna laptele, cat sa acoperi bucata de carne si lasa sa fiarba la foc moderat. Adauga ceapa, morocvul si telina. Scoate carnea pe un platou, iar sosul ramas lasa-l pe foc sa mai scada putin.

Zdrobeste legumele din sos cu ajutorul unui blender sau trece-le printr-o sita. Taie carnea in felii si serveste-o alaturi de sosul din legume si lapte.

Porc in lapte

Porc_in_lapte

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.