Supa minestrone cu pulpa de rosii

Printeaza

Supa minestrone cu pulpa de rosii din: ceapa, usturoi, dovlecei, praz, morcovi, telina, ardei gras, ulei de masline, pulpa de rosii, supa, busuioc, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Supa_minestrone_cu_pulpa_de_rosii

  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 300 g dovlecei
  • 250 g praz
  • 250 g morcovi
  • 1 tulpina telina
  • 1 ardei gras galben
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 g pulpa de rosii
  • 1 l supa
  • 1/2 legatura busuioc
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocati ceapa si usturoiul cubuleţe. Pregatiti legumele, taiati dovleceii in jumatate pe lung, apoi felioare. Taiati prazul inele, morcovii betigase, telina si ardeiul bucati. Incingeti uleiul si caliti ceapa si usturoiul. Adaugati legumele, caliti-le putin si adaugati si pulpa de rosii.

Stingeti cu supa si fierbeti totul 10-15 minute. Spalati busuiocul, tocati-l si taiati parmezanul. Condimentati supa, apoi presarati busuiocul si parmezanul inainte de servire.

Supa minestrone cu pulpa de rosii

Supa_minestrone_cu_pulpa_de_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.