Legume la tava cu branza de capra si ierburi

Printeaza

Legume la tava cu branza de capra si ierburi din: ardei grasi, rosii cherry, ardei iute, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, ierburi de provence.

Ingrediente:Legume_la_tava_cu_branza_de_capra_si_ierburi

  • 6-8 ardei grasi
  • 250 g rosii cherry
  • 1 ardei iuti
  • 100 g branza de capra
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet balsamic
  • sare
  • piper
  • amestec de ierburi de Provence

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii graşi şi iuţi şi se taie bucăţi. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt se aşază roşiile cherry şi ardeiul gras; se stropesc cu ulei de măsline şi se presară ierburi de Provence; se coc cca 20 min. în cuptorul încins la 180 °C.

Se taie brânza felii şi se coace puţin la cuptor. Se repartizează pe farfurii legumele calde şi se aşază pe fiecare porţie câte o felie de brânză caldă. Se sărează, se piperează şi se stropeşte cu oţet balsamic.

Legume la tava cu branza de capra si ierburi

Legume_la_tava_cu_branza_de_capra_si_ierburi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.