Legume la tava cu branza de capra si ierburi
PrinteazaLegume la tava cu branza de capra si ierburi din: ardei grasi, rosii cherry, ardei iute, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, ierburi de provence.
- 6-8 ardei grasi
- 250 g rosii cherry
- 1 ardei iuti
- 100 g branza de capra
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri otet balsamic
- sare
- piper
- amestec de ierburi de Provence
Mod de preparare:
Se curăţă ardeii graşi şi iuţi şi se taie bucăţi. Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt se aşază roşiile cherry şi ardeiul gras; se stropesc cu ulei de măsline şi se presară ierburi de Provence; se coc cca 20 min. în cuptorul încins la 180 °C.
Se taie brânza felii şi se coace puţin la cuptor. Se repartizează pe farfurii legumele calde şi se aşază pe fiecare porţie câte o felie de brânză caldă. Se sărează, se piperează şi se stropeşte cu oţet balsamic.
Legume la tava cu branza de capra si ierburi
Pofta buna!