Ciorba de salata de camp

Printeaza

Ciorba de salata de camp din: apa, sare, orez, oua, lapte, otet, salata de camp, slanina.

Ingrediente:Ciorba de salata de camp

  • 3 l apa
  • sare
  • 200 g orez
  • 3 oua
  • 100 ml lapte sau smantana
  • otet
  • 300 g salata de camp
  • slanina

 

Mod de preparare:

Fierbi orezul cu putina sare in 3 l de apa. Apoi adaugi salata, fierbi putin, apoi bati 3 oua si le amesteci cu lapte sau cu smantana. Adaugi compozitia in ciorba. Poti pune otet dupa gust. In ciorba fierbi si putina slanina si servesti cu mamaliga cu branza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.