Paste cu friptura de porc si legume
PrinteazaPaste cu friptura de porc si legume din: carne de porc, dovlecel, ardei gras, fasole, mazare, paste, ulei, sare, piper.
- 200 g carne de porc
- 1 bucata dovlecel
- 1 bucata ardei gras rosu
- 1 bucata mâna de fasole conservata
- 100 g mazare congelata
- 400 g paste spirale
- 1 lingura ulei
- 1 prafuri sare, piper
Mod de preparare:
Carnea se porţioneaza si se frige pe gratarul încins. Dupa ce se scoate de pe gratar, se presara cu sare si piper si se taie fâsii. Într-o tigaie, se încalzeste uleiul si se calesc dovlecelul si ardeiul gras taiate bastonase. Dupa ce s-au înmuiat, se adauga fasolea pastai si mazarea congelata.
Se lasa pe foc aproximativ 10 minute si apoi se trage vasul de pe foc. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe pachet, se trec printr-un jet de apă rece, apoi se scurg si se amestecă bine cu legumele si carnea. Preparatul se poate servi atât cald, cât şi rece.
Paste cu friptura de porc si legume
Pofta buna!