Avocado umplut cu somon afumat
PrinteazaAvocado umplut cu somon afumat din: avocado, somon afumat, smantana, ceapa, zeama de lamaie, sare.
- 1 avocado
- 100 g somon afumat
- 2 linguri cu smantana
- 1/2 ceapa
- 2 lingurite cu zeama de lamaie
- sare
Mod de preparare:
Spală avocado, crestează-l pe lung, răsuceşte jumătăţile între palme până ce se desprind de sâmbure. Îndepărtează sâmburele, scoate pulpa cu o linguriţă. Paseaz-o, amestec-o apoi cu smântână şi ceapa tocată fin.
Stropeşte cu zeamă de lămâie şi adaugă somonul tăiat mărunt. Potriveşte gustul de sare şi umple jumătăţile de avocado. Serveşte-le de îndată.
Avocado umplut cu somon afumat
Pofta buna!