Fasole cu os afumat

Printeaza

Fasole cu os afumat din: fasole uscata, morcov, ardei, ceapa, faina, bulion, os afumat, ulei, leustean, concentrat de legume.

Ingrediente:Fasole cu os afumat

  • 1/2 kg fasole uscata
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura bulion
  • 1 os afumat
  • ulei
  • leustean verde sau uscat
  • 2 cuburi concentrat de legume

Mod de preparare:

Alegi fasolea si o pui la fiert, adaugati morcovul taiat marunt, ardeiul taiat cubulete mici, cubuletele de concentrat de legume si osul afumat (taiat bucati si fiert separat intr-un clocot, pentru ca astfel ai siguranta ca s-a spalat bine).

Separat, toci ceapa, o calesti, adaugi lingura de rosii, apoi faina in ploaie si pui totul peste fasole. Potrivesti de sare, in cazul in care mai e nevoie, adaugi verdeata, o mai lasi putin pe foc si apoi e gata. Poti ace fasolea si simpla. Servesti fasolea cu castraveti acri.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.