Ciorba de sfecla cu bors

Printeaza

Ciorba de sfecla cu bors din: sfecla rosie, morcovi, arde gras, rosii, ceapa verde, radacina de patrunjel, ceapa, bors, boabe de ienibahar, patrunjel verde, sare.

Ingrediente:

  • 1 sfecla rosie
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 rosii
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 l bors
  • boabe de ienibahar
  • patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare Ciorba de sfecla cu bors:

Tai ceapa, radacina de patrunjel si morcovii marunt si le pui sa fiarba toate in apa cu sare si cateva boabe de ienibahar.

Dai sfecla prin razatoarea mare si o pui in oala peste zarzavat. Potrivesti gustul de sare si mai lasi pe foc pana se inmoaie sfecla.

Spre final, adaugi ardeiul gras taiat cubulete si rosiile taiate in sferturi. Pui si borsul, fiert in prealabil.

Mai lasi putin pe foc si aromatizezi cu frunze de patrunjel si ceapa verde, taiata rondele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.