Drob de miel cu ceapa, usturoi si marar verde

Printeaza

Drob de miel cu ceapa si usturoi verde din: organe de miel, ceapa, marar, patrunjel, ou, sare, piper, orez.

Ingrediente:

  • 1 1/2 kg organe de miel (ficat, rinichi, plamani, inima, intestine)
  • 2 cepe
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar verde
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 3-4 oua
  • 3-4 oua fierte tari
  • sare, piper
  • 1 cana orez

 

Mod de preparare:

Drob de miel cu ceapa, usturoi si marar verde: Speli foarte bine organele de miel si le pui la fiert cu sare, piper si foi de dafin, dupa gust.

Cand sunt fierte, le lasi la racit si apoi le tai marunt cu cutitul si amesteci cu ceapa, rumenita usor in prealabil.

Adaugi si ceapa veerde, curatata, spalata si taiata marunt. Pui si verdeata, spalata si tocata marunt.

Adaugi 3-4 oua intregi si un praf de sare, daca mai e nevoie. Daca doresti, poti adauga si 1 cana de orez fiert.

Amesteci toate ingredientele foarte bine si torni amestecul intr-o forma de chec, unsa cu unt si tapetata cu un prapure de miel.

Tot in forma asezi si jumatati de oua fierte, psntru a da un aspect deosebit drobului, atunci cand va fi taiat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.