Fursecuri de casa
PrinteazaFursecuri de casa din: faina, margarina, ou, zahar, nuca de cocos, sare, zahar vanilat, coaja de lamaie, esenta de cocos, dulceata, zahar pudra vanilat.
- 350 g faina
- 1 pachet margarina
- 1 ou
- 150 g zahar
- 100 g nuca de cocos
- un praf de sare
- zahar vanilat
- coaja de lamaie
- esenta de cocos (dupa gust)
- dulceata, peltea sau gem pentru umplut
- zahar pudra vanilat pentru ornat
Mod de preparare:
Framanti un aluat din toate ingredientele enumerate si il dai la rece pentru o jumatate de ora. Intinzi o foaie de 5 – 6 mm si decupezi forme diferite, in functie de ce aveti la dispozitie (inimioare, flori, ratuste, iepurasi)
Tapetezi tava de copt cu hartie si, fara s-o ungi cu nimic, asezi formele si le dai la cuptor timp de 20 minute, la o temperatura de 190 de grade. Scoti fursecurile, le racesti si le umpli doua cate doua, unele cu dulceata, altele cu peltea. Pudrati cu zahar si serviti.
Pofta buna!