Macaroane cu soia si branză topită

Printeaza

Macaroane cu soia si branză topită

Ingrediente:

  • 300 g maca­roane
  • 1 ceapă
  • 1 pungă granule soia
  • 1 tub de brânză topită cu gust de şuncă
  • 1 lingură făină
  • sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Pui la fiert în apă cu sare toată soia şi după ce a fiert laşi granulele să se scurgă bine. Fierbi şi macaroanele şi când sunt gata, le laşi şi pe acestea să se scurgă într-o strecurătoare. Intre timp, cureţi o ceapă, o tai peştişori, o căleşti în unt şi adaugi făina, soia, piper şi sare după gust şi le laşi pe foc 10 minute.

Apoi adaugi toată brânza topită, amesteci bine şi stingi focul. Aşezi într-un vas rezistent la căldură un strat de macaroane, compoziţia de soia şi brânză, macaroanele rămase, apoi dai totul la cuptor pentru 25-30 de minute.

Când e gata pre­sari pătrunjel tocat.

 

Macaroane cu soia si branză topită

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.