Macaroane cu soia si branză topită
PrinteazaMacaroane cu soia si branză topită
Ingrediente:
- 300 g macaroane
- 1 ceapă
- 1 pungă granule soia
- 1 tub de brânză topită cu gust de şuncă
- 1 lingură făină
- sare
- piper
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Pui la fiert în apă cu sare toată soia şi după ce a fiert laşi granulele să se scurgă bine. Fierbi şi macaroanele şi când sunt gata, le laşi şi pe acestea să se scurgă într-o strecurătoare. Intre timp, cureţi o ceapă, o tai peştişori, o căleşti în unt şi adaugi făina, soia, piper şi sare după gust şi le laşi pe foc 10 minute.
Apoi adaugi toată brânza topită, amesteci bine şi stingi focul. Aşezi într-un vas rezistent la căldură un strat de macaroane, compoziţia de soia şi brânză, macaroanele rămase, apoi dai totul la cuptor pentru 25-30 de minute.
Când e gata presari pătrunjel tocat.
Macaroane cu soia si branză topită
Poftă bună!