Rulada de curcan cu branza si kaizer

Printeaza

Rulada de curcan cu branza si kaizer din: piept de curcan, kaizer, carne tocata, ceapa, branza roquefort, nuci, pesmet, galbenus, unt, ulei, supa de carne, vin alb, piper verde murat, smantana.

Ingrediente:Rulada_de_curcan_cu_branza_si_kaizer

  • 4 fileuri piept de curcan
  • 4 felii kaizer
  • 100 g carne tocata pentru mici
  • 1 ceapa tocata
  • 40 g branza Roquefort
  • 50 g nuci pisate
  • 3 linguri pesmet
  • 1 galbenus
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei
  • 200 ml supa de carne
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura piper verde murat
  • 1 lingura zeama de la piperul murat
  • 3 linguri smantana

 

Mod d epreparare:

Se bate carnea, se sărea­ză, se piperează şi se aşază deasupra câte o felie de kai­zer. Carnea de mici se ames­tecă împreună cu ceapa to­cată, Roquefort zdrobit, nuci, pesmet şi gălbenuş. Se aşază acest amestec pe felii­le de carne. Se rulează şi se fixează cu o ţepuşă.

Intr-o cratiţă se încing un­tul şi uleiul şi se prăjesc ru­ladele pe toate feţele. Se adaugă zeama şi se lasă să se înăbuşe la foc moale timp de cca. 15 min. Se scot ruladele din cratiţă şi zeama se stinge cu vin. Se dă în fiert şi se adaugă piper verde cu tot cu zeamă şi smântână.

Ruladele se lasa sa fiarba in sos timp de circa 10 minute. Se servesc cu piureu de cartofi si ardei copti.

Rulada de curcan cu branza si kaizer

Rulada_de_curcan_cu_branza_si_kaizer

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Smechera rulada asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.