Rulada de curcan cu branza si kaizer
PrinteazaRulada de curcan cu branza si kaizer din: piept de curcan, kaizer, carne tocata, ceapa, branza roquefort, nuci, pesmet, galbenus, unt, ulei, supa de carne, vin alb, piper verde murat, smantana.
- 4 fileuri piept de curcan
- 4 felii kaizer
- 100 g carne tocata pentru mici
- 1 ceapa tocata
- 40 g branza Roquefort
- 50 g nuci pisate
- 3 linguri pesmet
- 1 galbenus
- 1 lingura unt
- 1 lingura ulei
- 200 ml supa de carne
- 200 ml vin alb
- 1 lingura piper verde murat
- 1 lingura zeama de la piperul murat
- 3 linguri smantana
Mod d epreparare:
Se bate carnea, se sărează, se piperează şi se aşază deasupra câte o felie de kaizer. Carnea de mici se amestecă împreună cu ceapa tocată, Roquefort zdrobit, nuci, pesmet şi gălbenuş. Se aşază acest amestec pe feliile de carne. Se rulează şi se fixează cu o ţepuşă.
Intr-o cratiţă se încing untul şi uleiul şi se prăjesc ruladele pe toate feţele. Se adaugă zeama şi se lasă să se înăbuşe la foc moale timp de cca. 15 min. Se scot ruladele din cratiţă şi zeama se stinge cu vin. Se dă în fiert şi se adaugă piper verde cu tot cu zeamă şi smântână.
Ruladele se lasa sa fiarba in sos timp de circa 10 minute. Se servesc cu piureu de cartofi si ardei copti.
Rulada de curcan cu branza si kaizer
Pofta buna!
Smechera rulada asta