Pulpa impanata cu garnitura de legume

Printeaza

Pulpa impanata cu garnitura de legume din: pulpa de vaca sau vitel, usturoi, sare, ulei, ceapa, morcov, patrunjel.

Ingrediente:Pulpa impanata cu garnitura de legume

  • 1 kg pulpa de vaca sau de vitel
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel

Mod de preparare:

Se desface carnea, dupa ce s-a spalat si s-a curratat de oase si de pielite, se bate cu batatorul de lemn, se sareaza usor, se unge cu ulei si se acopera cu felii subtiri de morcov si ceapa.

Se ruleaza, se leaga cu o ata subtire si se pune in cratita sau in forma de sticla. Se acopera cu apa si putin ulei. Imprejurul fripturii se pune restul legumelor curatate si taiate in patru. Se face la foc potrivit in cuptor sau pe plita, cu cratita acoperita.

Se scoate dupa 90 minute, se desface ata si se taie felii. Se serveste calda, cu piure de cartofi sau legume sote si cu salata de sezon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.